Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού

Άνοιξε τις πύλες του το 21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Έκθεση τοπικών προϊόντων, γαστρονομικές επιδείξεις, και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο «μενού» του φεστιβάλ.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άνοιξε τις πύλες του  το 21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου, την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου. Τα εγκαίνια που ήταν αφιερωμένα στον εθελοντισμό,  πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Επιδαύρου Κωνσταντίνο Γκάτζιο και την Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Στο χαιρετισμό της η κα. Νικολάκου αναφέρθηκε στο σημαντικό θεσμό του Φεστιβάλ Αγροτουρισμού, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των φορέων Α΄ και Β΄ βαθμού για την ανάδειξη δράσεων και εκδηλώσεων που προωθούν τα ποιοτικά προϊόντα, την παράδοση, την κουλτούρα και τον προορισμό της κάθε περιοχής.

21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού

21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού

 Άμεση ήταν η απάντηση της κας. Νικολάκου στo αίτημα του Δημάρχου Επιδαύρου για την επέκταση στο δευτερεύον δίκτυο του Αναβάλλου, σημειώνοντας ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έχει αναλάβει πρωτοβουλία, θέτοντας το ζήτημα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τόνισε, ότι η Περιφερειακή Αρχή, αν κριθεί αναγκαίο, θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των σχετικών μελετών.

Επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Συντονιστής Έργων και Αποτελεσματικότητας της Π.Ε. Αργολίδας κ. Ιωάννης Σαρρής στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στην Π.Ε. Αργολίδας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού

21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεχωριστή είναι η παρουσία παραγωγών, οικοτεχνών, βιοτεχνών και εμπόρων παραδοσιακών προϊόντων από την Επίδαυρο και τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν πλήθος γαστρονομικών επιδείξεων από διακεκριμένους σεφ, πολιτιστικών εκδηλώσεων από συλλόγους της περιοχής και συναυλιών από διάσημους καλλιτέχνες, που θα πραγματοποιηθούν στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του 21ου Φεστιβάλ Αγροτουρισμού, το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 5 Αυγούστου (τις μέρες των παραστάσεων του Αρχαίου Θεάτρου).

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org