Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φυλακές

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Αλλού ανοίγουν σχολεία, στην Ελλάδα ανοίγουν φυλακές

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας φυλακών στην Νιγρίτα Σερρών. Σκοπός βέβαια σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας είναι η αποσυμφόρηση των φυλακών, αλλά χωρίς κοινωνικές αλλαγές σύντομα θα πανηγυρίζουμε την δημιουργία μιας νέας πτέρυγας που θα αποσυμφορήσει τις δύο πρόσφατα εγκαινιασμένες.

Όπως αναφέρει η αστυνομία «σε συνέχεια της θέσης σε λειτουργία της πτέρυγας (Α1) στο Κατάστημα Κράτησης στη Νιγρίτα Σερρών στις 17 Οκτωβρίου 2019, τέθηκε σε λειτουργία και η δεύτερη πτέρυγα (Α2).
Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με συντονισμένες ενέργειες, προέβη στην υλοποίηση και του δεύτερου προαναγγελθέντος στόχου της αναφορικά με το Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας, εφαρμόζοντας επιτυχώς το στρατηγικό πλάνο της για την αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές.
Με τη λειτουργία της νέας πτέρυγας θα υπάρχει η δυνατότητα στέγασης εξήντα (60) κρατουμένων, γεγονός που θα συνδράμει αποφασιστικά στην αποσυμφόρηση άλλων Καταστημάτων Κράτησης».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.