Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Aνοιχτή συζήτηση με τους επαγγελματίες του τουρισμού στο Ναύπλιο

Aνοιχτή συζήτηση με επαγγελματίες του τουρισμού στο Ναύπλιο

Ένα διαφορετικό feedback για τις βαθύτερες ανάγκες, τους προβληματισμούς αλλά και τις προοπτικές αυτού του προορισμού.

Η Marketing Greece στο πλαίσιο της δράσης της #we are ALL marketing Greece, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με τους επαγγελματίες του τουρισμού του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 στο Fougaro Art Center (αίθουσα 9).

Πιστεύοντας ότι ο τουρισμός είναι υπόθεση των πολλών, η Marketing Greece προχωράει στην υλοποίηση μιας σειράς εκδηλώσεων, ξεκινώντας από το Ναύπλιο, με στόχο τη συζήτηση για τη δυναμική του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Όπως σημειώνει η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece: «Ο τουρισμός είναι μία αλυσίδα αξιών όπου όλοι οι κρίκοι είναι σημαντικοί και συμμετέχουν στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή τη βάση, έχουμε σχεδιάσει μια σειρά συναντήσεων σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα με βασικούς μας συνομιλητές του επαγγελματίες του τουρισμού. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται και ζουν σε έναν προορισμό είναι σε θέση να δώσουν ένα διαφορετικό feedback για τις βαθύτερες ανάγκες, τους προβληματισμούς αλλά και τις προοπτικές αυτού του προορισμού»

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.