Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Χωματόδρομος

Ανοίγουν δρόμους στο Αλεποχώρι της Σκιρίτιδας (Video)

«Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των χωριών μας και δίνουμε άμεσες λύσεις», λέει ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης

Το Αλεποχώρι της Δημοτικής Ενότητας Σκιρίτιδας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να προγραμματίσει μια σειρά από παρεμβάσεις στην περιοχή.

Εκτός από τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων, που είναι σε εξέλιξη, συζήτησε με τον Πρόεδρο του Αλεποχωρίου, κ. Αγγουρά Κωσταντίνο, για το θέμα αποκατάστασης φθορών στο σχολείο του χωριού και κατέληξαν άμεσα σε κοινά αποδεκτή λύση.

Ο Αντιδήμαρχος υπενθύμισε στον Πρόεδρο ότι οι οδηγίες του Δημάρχου κ. Τζιούμη είναι σαφείς και αφορούν τη βελτίωση και ομαλοποίηση της καθημερινότητας σε όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Αλεποχωρίου, τόνισε ότι για πρώτη φορά ήρθε μηχάνημα στο συγκεκριμένο δρόμο του χωριού, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν εγκαταλελειμμένος. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε τη ρητή δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε κάθε μαντρί και σε κάθε χωράφι των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.

Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα διαλόγου ανάμεσα στη δημοτική αρχή με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αφού έτσι ακούγονται τα προβλήματα κάθε χωριού και δίνονται λύσεις.
Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.