Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Άνετη πρωτιά για τον Σπύρο Στείρη που ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν

Η σταυροδοσία των εκλεγμένων μελών για τη ΝΟΔΕ Αργολίδας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 16 Μάιος. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης εξελέγη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας με 1.579 σταυρούς έναντι 1.468 του Παναγιώτη Ζαχαριά (διαφορά 111).

Από τα υποψήφια μέλη, πρώτος με διαφορά εξελέγη ο Σπύρος Στείρης (885 ψήφοι) ενώ ο δεύτερος Παναγιώτης Δούρος είχε 218 λιγότερους.

Οι σταυροί των εκλεγμένων μελών της ΝΟΔΕ:
Στείρης Σπυρίδων 885
Δούρος Παναγιώτης 667
Νώτης Δημήτριος 633
Ρουμελιώτης Παντελεήμων 568
Δήμας (Μπακέτος) Ανδριανός 540
Μούκιος Γεώργιος 539
Καχριμάνη Παναγιώτα 537
Σταματοπούλου Μαρίνα 512
Ζέρβα Μαρία 505

Στη ΝΟΔΕ συμμετέχει και ο Παναγιώτης Ζαχαριάς ως υπεράριθμο τακτικό μέλος.

Όπως σημειώνει ο Σπύρος Στείρης σε δήλωσή του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όσες και όσους με ψήφισαν και με στήριξαν στις εκλογές για τη ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας.

Αυτή η πρωτιά έχει για μένα ιδιαίτερη αξία, γιατί επιτεύχθηκε σε εκλογές με τεράστια συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τις/τους 572 συμπολίτισσες και συμπολίτες που με ψήφισαν στο Δήμο Άργους και με ανέδειξαν δεύτερο σε σειρά προτίμησης στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και πήγα σχολείο.

 Τις/τους 207 που με ψήφισαν και με ανέδειξαν τέταρτο σε σειρά προτίμησης  στο Δήμο Ναυπλίου, την πόλη που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά  και διαμένω πια.

Τις/τους 63 στο Δήμο Επιδαύρου, όπως και τις/τους 43 στο Δήμο Ερμιονίδας που με τίμησαν με την ψήφο τους, κατατάσσοντας με πρώτο  μετά τους τοπικούς υποψηφίους.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους όχι μόνο για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας, αλλά και για το πολιτικό μήνυμα που δώσατε με την αντίσταση σας στις πιέσεις που άσκησαν μηχανισμοί  και  διάφοροι πολιτικοί παράγοντες.

 Στη μακρά πολιτική μου διαδρομή  έμαθα ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου και όχι των παραγόντων είναι  η μόνη  δύναμη.

Είναι θέμα αρχής για μένα να μην στηρίζομαι σε μηχανισμούς παντός είδους, ώστε να μην έχω εξαρτήσεις. Και αυτό γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός που αγωνίζεται καθαρά μπορεί να χάσει, όμως αυτός που εξαρτάται από άλλους ήδη έχει χάσει.

Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ τις συνυποψήφιες και τους συνυποψηφίους που αγωνίστηκαν  ελεύθερα, έντιμα  και ανεξάρτητα.

Σεβόμενος την επιλογή σας και τιμώντας την εμπιστοσύνη σας θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία και ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας: με γνώμονα το κοινό καλό, τα συμφέροντα της Αργολίδας και μένοντας μακριά από προσωπικές πολιτικές.

Θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη,  ώστε η χώρα να απαλλαγεί από την σημερινή τραγική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αποκτήσει ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα την οδηγήσει σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org