Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Ανδριανός ερώτηση για την τιμή του ελαιολάδου

Ανδριανός σε Βορίδη για τη χαμηλή τιμή του ελαιολάδου

Ορατός ο κίνδυνος να καταστεί ασύμφορη η ελαιοπαραγωγή.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε χθες Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη με θέμα την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού στο ελαιόλαδο που παρατηρούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθιστώντας ορατό τον κίνδυνο να καταστεί η ελαιοπαραγωγή ασύμφορη για τους καλλιεργητές, ιδιαίτερα μάλιστα εν μέσω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως τη με αριθμό πρωτοκόλλου 10544/13-11-2020 επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας με την οποία παρουσιάζεται το σοβαρότατο πρόβλημα της κατακόρυφης πτώσης της τιμής παραγωγού για το ελαιόλαδο, εξέλιξη που όπως επισημαίνεται στο κείμενο της επιστολής, δημιουργεί τον κίνδυνο η ελαιοκομία να καταστεί ασύμφορη για τον Έλληνα καλλιεργητή, γεγονός καταστροφικό για το εθνικό μας προϊόν.

Τούτων δοθέντων, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω επιστολής και να αναλάβετε τις προσήκουσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος».

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.