Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανδριανός: Οι Έλληνες έστειλαν με την ψήφο τους ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

«Σε ένα μήνα από τώρα θα οδηγήσουν τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ανέφερε τα εξής:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έστειλαν με την ψήφο τους ηχηρό και αδιαμφισβήτητο μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Η ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές υποχρέωσε τον Πρωθυπουργό να φέρει μια ώρα αρχύτερα τις εθνικές εκλογές που σε ένα μήνα από τώρα θα οδηγήσουν τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

Βιώσιμη ανάπτυξη και νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας, ουσιαστική μείωση της εξοντωτικής επιβάρυνσης από φόρους και εισφορές, δυναμική υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων, πραγματική στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη – αυτοί είναι οι βασικοί άξονες της πολιτικής που σε έναν μήνα οι πολίτες θα εγκρίνουν με την ψήφο τους. Αυτή είναι η εντολή της ποιοτικής αλλαγής που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία και θα οδηγήσει τη χώρα και την κοινωνία στη νέα εποχή της προκοπής που αξίζουμε και δικαιούμαστε».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.