Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ανδριανός λαϊκή

Ανδριανός: 15 εκατ. ευρώ για παραγωγούς λαϊκών αγορών και αιγοπρόβατα

Τι αφορά το ποσό που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός ενημερώνει πως εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα 15 εκατ. για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών και για τα αιγοπρόβατα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Υπουργός κ. Βορίδης ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κονδύλια ύψους 15 εκατομμυρίων για την στήριξη των παραγωγών λαϊκών αγορών που δεν μπορούσαν να πουλήσουν τα προϊόντα τους κατά την καραντίνα, καθώς και οι αποζημιώσεις 4 ευρώ ανά ζώο για κτηνοτρόφους αιγοπροβάτων.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που, όπως είχα τονίσει στις σχετικές παρεμβάσεις μου, αποτελεί μία ανάσα για τους επαγγελματίες της πρωτογενούς παραγωγής και αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη βούληση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης να στηρίξει τους παραγωγούς σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.