Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πλοηγοί για το λιμάνι του Ναυπλίου

Αναζητούνται πλοηγοί για το λιμάνι του Ναυπλίου

Μέχρι τέλη Νοέμβρη οι αιτήσεις στην οικεία λιμενική αρχή.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 24 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα πλαίσια επανακαθορισμού της υπ’ Αριθμ. 16/2017 Απόφασης κ. Λιμενάρχη, η οποία εκδόθηκε με το (ζ) σχετικό, το λιμεναρχείο Ναυπλίου προβαίνει σε εκ νέου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων πλοηγών προκειμένου αναθέσει σε προσοντούχους ναυτικούς την πλοήγηση πλοίων στο λιμένα Ναυπλίου, εάν και εφόσον ζητηθεί από τους πλοιάρχους των καταπλεόντων, αποπλεόντων και μεθορμιζομένων πλοίων ή εφόσον λόγω εξαιρετικών συνθηκών διατάξουμε την πλοήγηση των καταπλεόντων, αποπλεόντων και μεθορμιζομένων πλοίων . 

- Τα απαιτούμενα από την Υπηρεσία μας προσόντα των ενδιαφερομένων υποψηφίων πλοηγών είναι τα κάτωθι: α. Να είναι προσοντούχοι Πλοίαρχοι Α΄ ή Β΄ Τάξεως Εμπορικού Ναυτικού οι οποίοι να κατέχουν αποδεικτικά ναυτικής ικανότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Διεθνούς Σύμβασης STCW 1978 , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. β. Να είναι γνώστες της περιοχής του λιμένα Ναυπλίου και της ευρύτερης αυτού θαλάσσιας περιοχής. 

- Η αμοιβή των πλοηγών στους οποίους θα ανατεθεί η πλοήγηση των πλοίων έχει καθορισθεί με ανωτέρω (στ) σχετική, η οποία θα τροποποιηθεί με νεώτερη. 

- Σχετικές αιτήσεις υποψηφίων μετά των σχετικών αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας δύναται να κατατίθενται έως και την 30-11-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας της Υπηρεσίας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καλούν στο τηλέφωνο 2752022974. 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2