Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Τράπεζα Πειραιώς Λυγουριού

Αναστάτωση στο Λυγουριό για το επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας

Με SMS ειδοποιεί η Πειραιώς τους πελάτες της.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό. Ήδη οι πελάτες της τράπεζας λαμβάνουν SMS στα κινητά τους όπου τους ενημερώνουν ότι το κατάστημα του χωριού θα λειτουργεί μέχρι και τις 4 Μαρτίου. 

Πλέον οι Λυγουριάτες και όσοι ακόμα διατηρούν καταθέσεις στην εν λόγω τράπεζα θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα του Ναυπλίου.

Εικόνα
SMS τράπεζα Πειραιώς Λυγουριό

 

 

 

Από την πλευρά του ο Δήμος Επιδαύρου κάνει προσπάθειες για να αποτρέψει το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος, κάτι που είχε επιτευχθεί εν μέρει και τον Μάρτιο του 2018, όπου είχε αποφασιστεί η περιοδική λειτουργία της τράπεζας δυο φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο η κεντρική διοίκηση της τράπεζας αποφάσισε εκ νέου το κλείσιμό του εν λόγω καταστήματος, κάτι που δεν βλέπουν με καλό μάτι αρκετοί καταθέτες.

Να σημειωθεί πως πριν ακριβώς από ένα μήνα άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ της τράπεζας και έκλεψαν ότι χρήματα είχε μέσα. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ταρακούνησε ολόκληρο το χωριό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Παίρνουν τα λεφτά από την Πειραιώς, αν κλείσει η τράπεζα στο Λυγουριό

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.