Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ανάσα για καρκινοπαθείς

Προσφορά φαρμάκων μεγάλης αξίας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 24 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μια σπουδαία προσφορά πραγματοποίησαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου διαμέσου της κ. Βασιλικής Ε. Καλοδήμου, Διευθύντριας Κυτταρομετρίας Ροής-Έρευνας & Αναγεννητικής Ιατρικής Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών η οποία επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο και προσέφερε φάρμακα μεγάλης αξίας τα οποία επί το πλείστων είναι για καρκινοπαθείς.

Οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου δραστηριοποιούνται από το 1977 από επαγγελματίες υγείας και επιτελούν μέχρι σήμερα σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Σημαντική δραστηριότητα της Οργάνωσης στη χώρα μας είναι η συλλογή και αξιοποίηση ιατροφαρμακευτικού υλικού, με την δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου συλλογής και επιλογής φαρμάκων τα οποία στη συνέχεια προωθούνται σε διάφορα σημεία της χώρας όπου είναι απολύτως απαραίτητα.

Η Δρ. Βασιλική Καλοδήμου λόγω της εκτίμησης της στο πρόσωπο του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου πρότεινε στην Οργάνωση  την προσφορά  φαρμάκων κυρίως για καρκινοπαθείς στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών. Τα φάρμακα είναι μεγάλης αξίας και θα αποτελέσουν «ανάσα» για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

  

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.