Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

Αναρριχητές με την οικογένεια για φανταστικές εξορμήσεις στην Πελοπόννησο

Μία επίσκεψη στο Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο και τα πέριξ αυτού θα σας αποζημιώσει.

Το Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο, βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αγίου Νικολάου Βοιών του δήμου Μονεμβασίας.

Το συγκεκριμένο Πάρκο προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στους αναρριχητές. Το γεγονός ότι περιβάλλεται από τα τόσο ενδιαφέροντα σημεία για επίσκεψη στο δήμο Μονεμβασιάς, όπως την Καστροπολιτεία, τη Νεάπολη αλλά και το ίδιο το χωριό τον Άγιο Νικόλαο Βοιών, θεωρείται σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του πάρκου.

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

 

Άγιος Νικόλαος Βοιών

 

Η περιοχή χαρακτηρίζεται για την ηρεμία της, που δείχνει να είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που διαχέεται, δίνοντάς της έτσι μια μοναδική ιδιαιτερότητα.

Όσον αφορά στην απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας μπροστά στα πλεονεκτήματα του πάρκου για την κοινότητα των αναρριχητών.

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

 

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

 

Ο περιβάλλοντας χώρος του πάρκου του Ζόμπολου και οι πολλές δραστηριότητες που επιτρέπει να αναπτυχθούν είναι σημαντικός παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μελών των οικογενειών των αναρριχητών σε αυτά τα ταξίδια, ώστε να συνδυαστούν με οικογενειακές διακοπές.

Κοντά στο αναρριχητικό πάρκο βρίσκεται το Γεωπάρκο της παράλιας ζώνης του Αγίου Νικολάου, μία απόκοσμη «έρημος» με μυστηριώδεις κυκλώπειους βράχους, καθώς και το περίφημο απολιθωμένο φοινικόδασος, μοναδικό στην Ευρώπη με ηλικία 3.000.000 ετών.

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

 

Το Αναρριχητικό Πάρκο του Κάβο Μαλέα:

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.