Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ανακοινώθηκε το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

Διεθνές θερινό σχολείο εφαρμοσμένης μελέτης του αρχαίου δράματος.

Χθές, Δευτέρα 14 Μαΐου στις 12 μ.μ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου καλλιτεχνικού Δ/ντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, βρεθήκαμε στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων (Αδριανού 96, Πλάκα), όπου το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου. 

Ανακοίνωσαν επίσημα το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου, την εκπαιδευτική δράση “Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα”, καθώς και την ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Ανακοινώθηκε το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

Ανακοινώθηκε το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

Το Λύκειo Επιδαύρου είναι ένα διεθνές θερινό σχολείο εφαρμοσμένης μελέτης του αρχαίου δράματος, που λειτουργεί κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου και απευθύνεται σε φοιτητές των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών με κατεύθυνση υποκριτικής ή θεατρικής πρακτικής, σε σπουδαστές των Ακαδημιών Θεάτρου και των Δραματικών Σχολών αλλά και σε νέους ηθοποιούς από όλο τον κόσμο.

Ομιλητές στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, η υπεύθυνη του Λυκείου Επιδαύρου και σύμβουλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου Τζωρτζίνα Κακουδάκη και η διδάσκουσα υποκριτικής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μέλος της Επιτροπής Σπουδών του Λυκείου Επιδαύρου Χριστίνα Ζώνιου. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας καθώς και ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Ανακοινώθηκε το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.