Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υγρότοπος Νέας Κίου

Ανακαλύψτε την χλωρίδα και την πανίδα της Αργολίδας

Το argolisnature.gr φιλοδοξεί να φέρει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους κοντά στη φύση, προσδοκώντας στη συμμετοχή όλων.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 5 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε μια προσπάθεια συστηματικής καταγραφής της χλωρίδας και της πανίδας του νομού Αργολίδας και την παρουσίαση στο κοινό, έχει επιδοθεί η ομάδα που έφτιαξε το argolisnature.gr.

Ο ιστότοπος ξεκίνησε από μία ομάδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε στο Facebook, με την ονομασία «Υγρότοπος Νέας Κίου». Η αρχική ιδέα ήταν να αναδειχθεί ο σημαντικός υγροβιότοπος στην παραλιακή ζώνη Ναυπλίου – Νέας Κίου – Κιβερίου. Παράλληλα προέκυψε η ανάγκη να είναι και ένας ενημερωτικός ιστότοπος για όλο τον νομό Αργολίδας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις περιοχές προστασίας στην Αργολίδα, ΖΟΕ και Natura, άρθρα σχετικά με το περιβάλλον στην περιοχή και χρήσιμες γενικότερα διευθύνσεις για φορείς περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Ο καθένας από εσάς μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια στέλνοντας φωτογραφίες ή πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα του νομού στο email argolisnature@gmail.com. Για την  καταγραφή απαιτούνται στοιχεία, όπως το όνομα της τοποθεσίας, όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία και το όνομα του φωτογράφου.

Η προσπάθεια δεν χρηματοδοτείται από κανέναν φορέα και γίνεται με εθελοντική συμμετοχή.

Η ομάδα θα πρέπει δημόσια να ευχαριστήσει την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Kinisis Web & Tourism για τη δωρεάν κατασκευή της σελίδας αλλά και την εξαιρετική υποστήριξή της σε κάθε πρόβλημα. Πρόκειται για μια νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που ιδρύθηκε στις 4 Ιουλίου 2013 με έδρα το Ναύπλιο και διεύθυνση την Πλ. Αγ. Γεωργίου. Δραστηριοποιείται στους τομείς του διαδικτύου και του τουρισμού.

Οι δημιουργοί της περιμένουν τη δική σας συμμετοχή.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.