Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το anagnostis.org στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης: 741.280 μοναδικοί επισκέπτες την άνοιξη

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Google για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2020.

Ο anagnostis.org αποχαιρετά την άνοιξη συνεχίζοντας με το γκάζι πατημένο, καθώς 741.280 μοναδικοί επισκέπτες μας εμπιστεύτηκαν τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο για την ενημέρωσή τους, ξεπερνώντας κατά πολύ τα πληθυσμιακά όρια του νομού Αργολίδας και προσεγγίζοντας αυτά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πάντα με έγκυρο, έγκαιρο και αδέσμευτο ρεπορτάζ, ο anagnostis κάλυψε όλα τα μεγάλα γεγονότα της Άνοιξης του 2020, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, παραμένοντας στην αφρόκρεμα της ενημέρωσης στη Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Αnalytics, την άνοιξη του 2020 το anagnostis.org επισκέφθηκαν 741.280 μοναδικοί επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν 1.177.414 επισκέψεις και συνολικά 1.575.441 σελιδοπροβολές (pageviews).

Τα αδιάψευστα στοιχεία της Google κατατάσσουν το anagnostis.org στην κορυφή της ενημέρωσης στην Αργολίδα και στις πρώτες θέσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.