Home design
home design

Anagnostis.org: Εθνικές εκλογές 2023 με την πιο δυνατή ομάδα – Συνεχής ροή

Με το άνοιγμα της κάλπης, η δημοσιογραφική μας ομάδα θα είναι κοντά στα γεγονότα, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεχή ροή μέχρι αργά μεσάνυχτα
anagnostis.org

Η ώρα της κρίσης έφθασε. Οι κάλπες των Εθνικών εκλογών 2023 θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου μέχρι και τις 7 το απόγευμα, με τους πολίτες να καλούνται να αποφασίσουν ποιόν θέλουν να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο anagnostis είναι έτοιμος και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να σας μεταφέρει πρώτος και με απόλυτη εγκυρότητα το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αργολίδα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχολιάζοντας παράλληλα τις πολιτικές εξελίξεις, τοπικά αλλά και στην κεντρική σκηνή.

Με το άνοιγμα της κάλπης των Βουλευτικών εκλογών 2023, η δημοσιογραφική μας ομάδα θα είναι κοντά στα γεγονότα, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεχής ροή μέχρι αργά μεσάνυχτα.

Απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή αποδοχή του αναγνωστικού κοινού με πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές σελίδων τις τελευταίες 40 ημέρες, συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τα τεκταινόμενα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο δημοσιογραφικό μας επιτελείο.

analytics

Την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019, μέσα στο διήμερο της Κυριακής και της Δευτέρας 7-8 Ιουλίου, ως τοπικό Portal ξεπεράσαμε τις 70.000 προβολές, ενώ οι μοναδικοί επισκέπτες το ίδιο διάστημα άγγιξαν τους 50.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics.

Με τους επισκέπτες του anagnostis.org να αγγίζουν τους 600.000 τις τελευταίες 40 ημέρες, αποδεικνύεται πως η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας είναι διαρκής.

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis