Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναγνωσταράς: Να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να αναζητήσουμε λύσεις

Αναγνωσταράς: Να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να αναζητήσουμε λύσεις

Γρίφος για δυνατούς λύτες η αναζήτηση διοίκησης για το γηροκομείο

Να κατσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να αναζητήσουν λύσεις σχετικά με το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου προτείνει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, απαντώντας παράλληλα στον χαρακτηρισμό του δημάρχου «τζάμπα μάγκας», τον οποίο χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κωστούρος για να χαρακτηρίσει όσους αρνήθηκαν να αναλάβουν τα πόστα που τους πρότεινε στην διοίκηση του Γηροκομείου. 

Αναλυτικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Αφού λοιπόν ο κ. Δήμαρχος θέλει να μιλήσουμε για «τζάμπα μάγκες» ας μιλήσουμε.

Τζάμπα μάγκας κ. Δήμαρχε είναι αυτός που σε ένα τόσο καυτό θέμα όπως είναι το Γηροκομείο, αρνείται να αναλάβει την Προεδρία του Ιδρύματος, όπως και το καταστατικό του προβλέπει ως πρώτη επιλογή τον εκάστοτε Δήμαρχο, ψάχνει δεύτερες και τρίτες λύσεις μεταξύ των συμβούλων του που αρνούνται, και στο τέλος πετάει την μπάλα στην αντιπολίτευση!

Μπες μπροστά, ανέλαβε Πρόεδρος με όλες τις συνέπειες που θα επωμισθείς και τότε θα σε πούμε «Μάγκα».

Τα υπόλοιπα που κάνεις, κρυπτόμενος και ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα μόνο «τζάμπα μάγκα» μπορεί να σε χαρακτηρίσουν.

Ζητώ συγνώμη από τους δημότες μας για τον χαρακτηρισμό "τζάμπα μάγκας" όμως δεν επέλεξα εγώ αυτού του είδους την αντιπαράθεση.

Πέρα από όλα αυτά, θα πρότεινα στον κ. Δήμαρχο να καθίσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να αναζητήσουμε λύσεις για να φανούμε χρήσιμοι στους δημότες μας. Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε!»

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.