Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ηλεκτρονικός πίνακας

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός θα μειώσουν τις βλάβες του βιολογικού στο Ναύπλιο

Με οθόνη αφής, inverter και programmable logic controller o πίνακας του αντλιοστασίου λυμάτων EMUPORT

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ενημερώνει ότι προέβη σε αντικατάσταση του παλαιού ηλεκτρολογικού πίνακα του αντλιοστασίου λυμάτων EMUPORT ευρισκόμενου επί της οδού Φιλίας στο Ναύπλιο.

Εικόνα
Ηλεκτρονικός πίνακας

“Με τον σύγχρονο ηλεκτρολογικό πίνακα που εγκαταστάθηκε αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το αντλιοστάσιο και εκμηδενίζονται  οι βλάβες που έχουν συμβεί στην 12ετή λειτουργία του  καθώς το σύνολο των λειτουργιών είναι αυτοματοποιημένο με τα πλέον σύγχρονα υλικά (Inverter, PLC, οθόνη αφής κλπ.).

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης ασφαλούς λειτουργίας (προμήθεια, εγκατάσταση ανεμιστήρα εξαερισμού, επισκευή κλίμακας κατάβασης) και απολύμανσης του χώρου του αντλιοστασίου, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.
Τέλος προβλέπεται άμεσα η on-line εποπτεία των λειτουργιών του αντλιοστασίου στο σύστημα τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού που είναι εγκατεστημένο στα κεντρικά γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν”.

 

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.