Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αμήχανοι στο ΚΙΝΑΛ περιμένουν βαρυσήμαντη δήλωση από την Αργολίδα

Αμήχανοι στο ΚΙΝΑΛ περιμένουν βαρυσήμαντη δήλωση από την Αργολίδα

Ποια είναι η θέση Μανιάτη για τις ραγδαίες εξελίξεις

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Γιάννη Μανιάτη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να επιλέξει τον Γιώργο Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αποκλείοντας τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Τι θα κάνει τώρα ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, που μέχρι τώρα έχει παραμείνει πιστός στο κόμμα του, έχοντας διατελέσει υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου και έχοντας συμμετάσχει και στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, την στιγμή που βλέπει την κυρία Γεννηματά να στρίβει το καράβι προς τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εκτίμηση του κ. Βενιζέλου;

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει σεισμό στο ΚΙΝΑΛ και έντονες αντιδράσεις από μέλη του, ακόμη και από βουλευτές. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ καθώς τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόμαστε μια μέρα πριν το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε βαθιά κρίση και είναι απορίας άξιο πώς θα μπορέσει να συσπειρώσει τους οπαδούς του και να φέρει κι άλλους από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν συμβαίνουν όλα αυτά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, όπως αναφέρει στην παρακάτω δήλωσή του: «Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντησή μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα. Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρότασή της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητά μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».
 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.