Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Άμεσα η αποκατάσταση της βλάβης στο δημοτικό σχολείο Κουτσοποδίου

Κλιμάκιο μηχανικών έσπευσε αυθημερόν στο σημείο για αυτοψία η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο - Καμία ανησυχία από τον Δήμο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 10 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Διαρροή υδάτων παρατηρήθηκε σήμερα το πρωί σε σημείο του δημοτικού σχολείου Κουτσοποδίου, θέμα που κατέκρινε με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Χειβιδόπουλου, απευθύνοντας σειρά ερωτημάτων προς τη δημοτική αρχή.

Καμία ανησυχία από την πλευρά του Δήμου Άργους Μυκηνών που έχει ήδη επιληφθεί δια της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας η οποία αύριο θα ολοκληρώσει την αυτοψία που ξεκίνησε αυθημερόν, και θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της βλάβης χωρίς ταλαιπωρία για τους μαθητές.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή:

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα προβλήματα αλλά να τα λύνει. Εξάλλου η δημοτική αρχή Καμπόσου έχει φέρει εις πέρας προβλήματα και μεγάλα έργα που ούτε μπορεί να φανταστεί ο αντιπεριφερειάρχης.

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν πως όντως σήμερα διαπιστώθηκε διαρροή υδάτων σε σημείο του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου για την οποία μας ενημέρωσε εγγράφως η διεύθυνση του σχολείου.

Επειδή πρώτα απ όλα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών μας ενημερώσαμε άμεσα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία όπως θα διαβάσετε και στο συνημμένο έγγραφο απάντησε και προφορικά αλλά και γραπτά στην Διεύθυνση του Σχολείου πως  αύριο Παρασκευή 11/1 θα μεταβεί κλιμάκιο μηχανικών ώστε να ολοκληρώσει την αυτοψία που ήδη από σήμερα ξεκίνησε για το πρόβλημα της διαρροής.

Το ζήτημα όπως αντιλαμβάνεστε απαιτεί εμπειρογνώμονες και όχι πολιτικάντηδες που εξαπολύουν ανυπόστατες κατηγορίες. Όσο για την φροντίδα της Σχολικής Επιτροπής αυτή είναι συνεχής για όλα τα σχολεία μας. Να είστε σίγουροι πως η βλάβη θα αποκατασταθεί άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία για τους μαθητές μας».

Έγγραφο1

Έγγραφο2

Φώτο: Eurokinissi (Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org