Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Αμερικάνοι φοιτητές μάζεψαν όλα τα σκουπίδια από τα σκαλιά του Παλαμηδίου!

Μία ακόμα εθελοντική δράση από ξένους επισκέπτες του Ναυπλίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 7 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εθελοντικό καθαρισμό στα σκαλιά του Παλαμηδίου οργάνωσε και υλοποίησε μία ομάδα φοιτητών από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη του Ναυπλίου.

Οι φοιτητές και η ομάδα Τοπικών Συντονιστών του Θερινού Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον με τίτλο “Greece and Europe – Travelers, Migrants and Tourists” και διευθυντή τον καθηγητή Δρ. Αναστάσιο Λαγό οργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία και με την εθελοντική βοήθεια πολιτών του Ναυπλίου την εν λόγω δράση.

Ξένοι φοιτητές καθάρισαν τα σκαλιά του Παλαμηδιού

Κατά την παραμονή τους στην πόλη οι φοιτητές εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν δράσεις στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και έμπρακτης εθελοντικής προσφοράς.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτες της περιοχής, και κυρίως γκρουπς από ξένα Πανεπιστήμια, δραστηριοποιούνται εθελοντικά στην αποκομιδή των απορριμμάτων και όχι μόνο... 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org