Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μαγικό φίλτρο

Αμαλιάδα: Γυάλινο βάζο με ερωτικό ξόρκι φιγουράριζε σε δημόσια υπηρεσία!

Τρομαγμένοι οι υπάλληλοι δεν το άγγιζαν αρχικά ενώ στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία για να το πετάξει στη θάλασσα και να λυθούν τα μάγια!!!

Ένα γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε διάφορα περίεργα πράγματα στο εσωτερικό του προκάλεσε αναστάτωση σε δημόσια υπηρεσία της Αμαλιάδας την προηγούμενη εβδομάδα!

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr οι υπάλληλοι, τα χρειάστηκαν για αρκετά λεπτά, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι όλα αυτά, χωρίς να αγγίζουν… αρχικά.

Μέσα στο βάζο υπήρχαν τα εξής… υλικά: ένα εσώρουχο, καρφιά, μια κόκκινη κλωστή, πριονίδι και ένα χαρτάκι με τα αρχικά ενός προσώπου! Ότι δηλαδή… απαιτείται για να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Κι ως εδώ… ας πούμε καλά με την ψυχοπάθεια του μάγου ή της μάγισσας.

Oι υπάλληλοι της υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού  ειδοποίησαν την Αστυνομία, πήραν το βάζο  και το έριξαν στη θάλασσα για να περάσει από σαράντα κύματα, σύμφωνα με την… παράδοση και να «σβήσει» όλο αυτό το κακό και πονηρό...

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.