Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΕΥΑ Καλαμάτας έργα

Αλλάζουν τους αμιαντοσωλήνες στην Καλαμάτα

Εκτεταμένες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης - Αλλαγές παροχών από το παλιό στο νέο δίκτυο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, το έργο αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στην Δ.Κ. Καλαμάτας και αντικατάστασης τμήματος των πεπαλαιωμένων χυτοσιδηρών σωλήνων στο κέντρο της πόλης.

Στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνονται επίσης και οι μεταφορές των παροχών ύδρευσης από τα παλαιά στα νέα δίκτυα και όλες οι συνδεσμολογίες για τη σωστή λειτουργία των νέων δικτύων. Όλοι οι προτεινόμενοι αγωγοί προβλέπεται να κατασκευαστούν από σωλήνες πολυαιθυλενίου 10 atm. 3ης γενιάς.

Τα συνολικά μήκη ανά διατομή και υλικό των προτεινόμενων αγωγών που προβλέπονται στο έργο είναι τα εξής: ΡΕ Φ90/ 20.144 μ., ΡΕ Φ160/ 4.470 μ., PE Φ200/ 10μ.

Οι αγωγοί θα τοποθετηθούν επί του καταστρώματος των δρόμων ή επί των πεζοδρομίων σε βάθος περίπου 1,00 και 1,20 μέτρων ανάλογα με τη διατομή, ενώ το πλάτος του σκάμματος είναι στα 60 εκατοστά.

Το έργο, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ανάδοχος είναι η εταιρία Α.Γ.Τ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ  AGT CONSTRUCTIONS A.T.E.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.