Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συγκλονιστική η προσφορά του Μοριά στους πρόσφυγες

Αλλάζει το χαβά του ο Ερντογάν

Τώρα καλεί τους μετανάστες να μην περνάνε με βάρκες το Αιγαίο γιατί είναι επικίνδυνο!

Από πού να πιαστεί δεν ξέρει πια ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν καθώς βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι και σε επίπεδο εντυπώσεων και σε επίπεδο ουσίας. Το τελευταίο 24ώρο έχει περάσει σε άλλου είδους συμπεριφορά απαγορεύοντας τις διελεύσεις μεταναστών στο Αιγαίο! 

 «Οι διελεύσεις παράτυπων μεταναστών από το Αιγαίο δεν επιτρέπονται επειδή αυτό είναι επικίνδυνο» ανακοίνωσε την Παρασκευή η τουρκική ακτοφυλακή, επικαλούμενη διάταγμα του Τούρκου προέδρου,  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.   

«Ενώ η αρχή της “μη παρέμβασης” για τους παράτυπους μετανάστες που επιθυμούν να φύγουν από την Τουρκία εξακολουθεί να εφαρμόζεται, μια τέτοια προσέγγιση δεν αφορά τις θαλάσσιες διελεύσεις, εξαιτίας κινδύνων που απειλούν τη ζωή»  προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση. 

 Η εξέλιξη αυτή επέρχεται εν μέσω των μηδενικών μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αλλά και της κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή του  Έβρου. 

 Μάλιστα, η νέα απόφαση των τουρκικών αρχών εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω μετατόπιση των προσφύγων και των μεταναστών από τα παράλια τηςΜικράς Ασίαςστα χερσαία σύνορα του Έβρου. 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.