Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τάσος Λάμπρου Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

Αλλαγή τρόπου και χώρου του δημοτικού συμβουλίου ζητά ο Λάμπρου

Ποιά αίθουσα προτείνει ο επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ.

Αίτημα για αλλαγή χώρου και τρόπου συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου με την ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε, Μετά από δύο πολύ κρίσιμους και δύσκολους μήνες τόσο για τη χώρα μας όσο και για το Δήμο μας, μπορούμε να πούμε ότι βγαίνουμε από την υγειονομική κρίση νικητές.Όλοι οι πολίτες υπεύθυνα σταθήκαμε με το παραπάνω στις δύσκολες στιγμές πουπέρασε η πατρίδα μας. Οι δημότες μας έδειξαν ότι ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες, στις συμβουλές, στις κατευθύνσεις της Πολιτείας για να τηρηθούν ευλαβικά όλα όσα προέβλεπε το πρωτόκολλο αντιμετώπισης της πανδημίας, για να μην έχουμε κρούσματα στις κοινότητες του Δήμου μας.

Όμως από σήμερα εισερχόμαστε σε μία νέα και πάλι δύσκολη κανονικότητα. Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας ως το κορυφαίο συλλογικό όργανο διοίκησης του Δήμου δε μπορεί να συνεχίζει να συνεδριάζει με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως, με τη μέθοδο δια της περιφοράς εισηγήσεων και λήψη αποφάσεων και μετά από δύο μήνες έκτακτων αναγκών, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε μία λύση που θα ανταποκρίνεται και πάλι στους περιοριστικούς όρους αλλά και θα λειτουργούμε κανονικά στα πλαίσια των κανονισμών και της ομαλής λειτουργίας του Δ.Σ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ :Οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να πραγματοποιούνται στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, στην οποία μπορεί να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις, τόσο από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα πλαίσια ενημέρωσης των δημοτών μας.

Όπως ξέρετε, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που έζησε ο τόπος μας, έχουμε αναβάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα κρίσιμα θέματα προς διαλογική συζήτηση και λήψη αποφάσεων, καθώς επίσης μπροστά μας είναι πολύ κρίσιμα θέματα τα οποία απαιτούν πολύπλευρη ενημέρωση, διεξοδική συζήτηση και τεκμηριωμένη παρουσίαση καθώς επίσης και  κανονική λειτουργία με φυσική παρουσία όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναμένω άμεσα να ανταποκριθείτε στην πρότασή μου».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.