Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

kounoupi

«Αλεξιπτωτιστές» και «Αυτουργοί»

ΔημοσιεύτηκεApril 21, 2017
από admin
«Αλεξιπτωτιστές» και «Αυτουργοί»

«Εκλογές ΕΠΣ Αργολίδας με εκλογείς Αργολιδείς ή ….???» Μία καταγγελία του Γιάννη Μαντζούνη λίγα 24ωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση της Δευτέρας για μεθοδεύσεις που ως στόχο έχουν την αλλοίωση του αποτελέσματος άναψε φωτιές και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του αντιπάλου του Βασίλη Σιδέρη.

Όπως σημειώνει η πλευρά Μαντζούνη: «Τρία εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θέλω να κάνω γνωστό σε όλα τα σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο της Αργολίδας το εξής: Ως τακτικοί εκπρόσωποι (αρκετών) σωματείων της ΕΠΣΑ, που δηλώθηκαν για να ψηφίσουν στις εκλογές της Δευτέρας 24 Απριλίου, είναι άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή μας και με το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι εντελώς άγνωστοι ακόμη και σε παράγοντες των συγκεκριμένων σωματείων ( όπως οι ίδιοι μου καταγγέλλουν) εμφανίζονται ως… αλεξιπτωτιστές (εξυγιαντές ή σωτήρες…) για να ψηφίσουν και να καθορίσουν το αύριο του ποδοσφαίρου μας.

Ως επικεφαλής της παράταξης που ηγούμαι καταγγέλλω την “μεθόδευση” αυτή, του ορισμού δηλαδή ‘εκπροσώπων’ που δεν γνωρίζουν ούτε που είναι η έδρα της ομάδας που, υποτίθεται, εκπροσωπούν.

Και κάτι ακόμη: Ο συνδυασμός μας πιστεύει στην απόλυτη διαφάνεια και είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε και τα ποινικά μητρώα όλων των εκπροσώπων ομάδων που μας στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι και η αντίπαλη παράταξη μπορεί να κάνει το ίδιο, δεν έχει δηλαδή τίποτα να κρύψει.

Όλα στο φως, λοιπόν, για να δούμε ποιοι είναι, εν τέλει, κάποιοι…εκπρόσωποι ομάδων και αν υπάρχουν κωλύματα… τέτοια που δεν συνάδουν με την ιδιότητα μέλους αθλητικού σωματείου, πόσο μάλλον εκπροσώπου σε εκλογική διαδικασία».

Από την παράταξη «Επανεκκίνηση του Αργολικού Ποδοσφαίρου» που ηγείται ο Βασίλης Σιδέρης γίνεται λόγος για «αυτουργούς» και «ενόχους», χωρίς να δίνεται σαφή απάντηση επί της ουσίας της ως άνω καταγγελίας, αλλά εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη θα είναι νικηφόρο.

Όπως σημειώνει η παράταξη Σιδέρη: «Στους αυτουργούς (φυσικούς και ηθικούς) του οχετού των συνεχιζόμενων ιταμών λιβελογραφημάτων εις βάρος της παράταξης, που έχω την τιμή να ηγούμαι, αντί άλλης απαντήσεως, θα ήθελα να υπενθυμίσω τη γνωστή δικαστική πρακτική: ¨ Ένοχος ένοχον ου ποιεί ¨.

Αναρωτιέμαι, επίσης: Μήπως κάποιοι, πριν γράψουν όσα συκοφαντικά και ποινικώς κολάσιμα έγραψαν, κοίταξαν πρώτα τον εαυτό τους στον καθρέπτη;

Πάντως, τους καταλαβαίνω. Άλλωστε, είναι γνωστό πως: ¨Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη¨.

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, ¨κύριοι¨.

ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»...
 

Ετικέτες

Βασίλης Σιδέρης ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.