Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Food Expo

Ακυρώσεων συνέχεια λόγω κορωνοϊού

Αναβάλλεται η διεξαγωγή της FOOD EXPO για το Μάιο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας σήμανε γενικό συναγερμό και οι ακυρώσεις δίνουν και παίρνουν. Στην Κόρινθο ακυρώθηκε τουρνουά βόλεϋ ενώ σύμφωνα με ενημέρωση της διοργανώτριας εταιρείας η μεγάλη έκθεση FOOD EXPO αναβάλλεται για το τριήμερο από τις 16 έως τις 18 Μαΐου!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO. Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020.
Οι προσκλήσεις που έχετε λάβει (barcoded, χειρόγραφες) αλλά και αυτές που έχετε κατεβάσει online από το site της έκθεσης ισχύουν ως έχουν και στις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης».

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.