Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ερμής Κιβερίου

Ακυρώνεται ο αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου

Προτεραιότητα η δημόσια υγεία

Στην ακύρωση του αποκριάτικου χορού του Ερμή Κιβερίου προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Νταβέλος. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Σε μια ώριμη κοινωνία που οι αποφάσεις λαμβάνονται από υπεύθυνους ανθρώπους, νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Υγείας για την εφαρμογή αυστηρών μέτρων περιορισμού της μετάδοσης ενός δυνητικού κινδύνου για τη δημόσια υγεία, όπως είναι ο κορωνοϊός, θα πρέπει να εφαρμόζονται ακόμα και από συλλόγους ή φορείς που τυπικά δεν δεσμεύονται απόλυτα από αυτές. Η προάσπιση της δημόσιας υγείας είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό, ο Ερμής Κιβερίου ανακοινώνει ότι ο αποκριάτικος χορός μας, προγραμματισμένος για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ακυρώνεται.

Ευχαριστούμε πολλοί όλους τους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη τους, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να διασκεδάσουμε υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.