Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ακροάσεις για την Παιδική Χορωδία του «Καββαδία»

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού καλεί νέα μέλη σε ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Παιδική-Νεανική χορωδία του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας» ξεκίνησε τις πρόβες της για τη φετινή χρονιά, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας ως εφόδιο αναμνήσεις και ωραίες στιγμές από την περσινή πορεία της, ύστερα από τις σημαντικές της εμφανίσεις, μέσω της παρουσίας στο Φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» με την μεγάλη συναυλία στο Κιβέρι, τη συμμετοχή στο φεστιβάλ χορωδιών του Δήμου Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, τις συνεργασίες με διακεκριμένους καλλιτέχνες και χορωδίες καθώς και τη συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.

Πιστεύοντας ότι η τέχνη είναι ο δρόμος της ψυχής και ο πολιτισμός η ελπίδα του αύριο, η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Συλλόγου μας συνεχίζει το συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι της και καλεί νέα μέλη να την πλαισιώσουν.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 17:00-18:00, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό. 

«Ο Καββαδίας» από την πλευρά του ως πολιτιστικός φορέας θα συνεχίσει να στηρίζει βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων, προσφέροντας την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή, ώστε η παιδική-νεανική χορωδία να συνεχίσει να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας και πολιτισμού του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον διευθυντή της χορωδίας Γιάννη Νικολόπουλο (6944988096).

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org