Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατεψυγμένο καλαμάρι

Το ...ακριβότερο κατεψυγμένο καλαμαράκι στην Αργολίδα!

Καμπάνα 500 ευρώ σε ουζερί της Ερμιόνης.

Το ποσό των 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένα ουζερί στην Αργολίδα για το καλαμάρι που σέρβιρε, μετά από έλεγχο που διεξήχθη στις 6 Αυγούστου από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

Συγκεκριμένα με την υπ’ αρ. 2230/13-08-2020 απόφαση Περιφερειάρχη, επεβλήθη σε επιχείρηση Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ – Ουζερί στην Ερμιόνη, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 06/08/2020, από αρμόδια όργανα του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή της ένδειξης «κατεψυγμένο» στον τιμοκατάλογο της επιχείρησης για το προϊόν «καλαμάρι», κατά παράβαση της παρ. 3Β του άρθρου 71 της Υ.Α. 91354/24-8-2017«Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (ΦΕΚ 2983/Β/30-8-2017). 

Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του ίδιου άρθρου επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ για μη αναγραφή των απαιτούμενων ενδείξεων.

Ανάλογο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε επιχείρηση στην παραλία Ιρίων για ένα ...χταπόδι αυτή τη φορά.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.