Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νερό

Ακατάλληλο με τη «βούλα» το νερό στο Ναύπλιο

Οι ειδικοί συνιστούν την αποφυγή της κατανάλωσης

Ακατάλληλο παραμένει ακόμα το νερό ύδρευσης στο Ναύπλιο, σύμφωνα με τους ειδικούς που κάνουν τις δειγματοληψίες.
Παρότι έχουν περάσει πολλές ημέρες, παραμένει σε ισχύ η σύσταση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., για λόγους ασφαλείας από υγειονομικής πλευράς, για την αποφυγή της κατανάλωσης του νερού.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε την Τρίτη (9/10/2018):

«Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι  σύμφωνα  με τις σημερινές δειγματοληψίες στις πηγές υδροληψίας / Λέρνη – Αμυμώνη /  σε συνεργασία με το εξειδικευμένο εργαστήριο «Αναλυτικά εργαστήρια Αθηνών», παρατηρείται συνεχής βελτίωση  της θολότητας  του νερού, αφού οι παραμετρικές τιμές βαίνουν μειούμενες προς τα επιτρεπόμενα όρια.

Μερικά τοπικά φαινόμενα όχλησης από το φαινόμενο της θολότητας στο δίκτυο της πόλης δεν οφείλονται στην ποιότητα του αντλούμενου από τις πηγές νερού, και αναμένεται σύντομα ο καθαρισμός νερού και στα σημεία αυτά.

Εξακολουθεί να ισχύει η σύσταση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., για λόγους ασφαλείας από υγειονομικής πλευράς, για την αποφυγή της κατανάλωσης του νερού μέχρι νεοτέρας ειδοποίησης έως την πλήρη εξομάλυνση του φαινομένου».
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.