Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Αιωρούνται απολύσεις πάνω από τα κεφάλια τους

Τι θα γίνει με τους 4000 συμβασιούχους του ΟΑΕΔ στην υγεία;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 18 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Σωματείο Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου συμπαρίσταται στον αγώνα των 4.000 εργαζομένων που απασχολούνται μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ σε Φορείς της Δημόσιας Υγείας και βρίσκονται με παρατάσεις συμβάσεων στο 3ο έτος εργασίας καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

Θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συμβασιούχοι:

- Καλούμε σε Μαζική Συγκέντρωση ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους ΟΑΕΔ καθώς και τους συναδέλφους με Επικουρικές συμβάσεις, αλλά και όσων επιθυμούν να την ενίσχυση του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας για να καταθέσουμε ψήφισμα Διαμαρτυρίας, αρχικά στην συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας, καθώς και στην συνέχεια στα πολιτικά γραφεία ΟΛΩΝ των κομμάτων.

- Εμείς οι συμβασιούχοι στην Υγεία, αναγκαζόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να προβούμε σε Πανελλήνια Στάση Εργασίας, γιατί τα πολιτικά κόμματα μας έχουν εντάξει -παρά την θέληση μας-σε Τοξικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρίζοντας μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ως παράνομες ή κομματικές προσλήψεις.

Αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ΔΕΝ είναι αποδεκτή για μας, καθώς υποβαθμίζει το έργο μας στο πιο νευραλγικό κομμάτι της Υγείας, τα Νοσοκομεία.

Μας φωτογραφίζουν παραπλανητικά ως ευνοούμενες προσλήψεις, για τις οποίες έχουν ως στόχο την οριστική παύση εργασίας. Απόλυση.

- Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως οι προσλήψεις μας έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.

- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσημη συνάντηση με τους αρμόδιους κάθε παράταξης, με ανοικτές πόρτες, ώστε να μας πουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μπροστά στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις τους για το μέλλον των συμβασιούχων στην Υγεία.

- Τέλος, διεκδικούμε την μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων και εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας στα Νοσοκομεία

ΟΧΙ στην Ιδιωτικοποίηση της Υγείας
ΟΧΙ στις απολύσεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.