Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μηδενικές κρατήσεις για ενοικιάσεις σκαφών το καλοκαίρι γιοτ Ναύπλιο

Αιμορραγεί το γιώτινγκ και σβήνει τον ποιοτικό τουρισμό στην Πελοπόννησο

Μηδενικές κρατήσεις για ενοικιάσεις σκαφών το καλοκαίρι. Λιγότεροι λεφτάδες σε Ναύπλιο και Ερμιονίδα αν δεν ανακάμψει η αγορά.

Μεγάλο είναι το πλήγμα που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στον ανερχόμενο τα τελευταία χρόνια κλάδο της ενοικίασης σκαφών, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά και προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο και εν μέρει την Ερμιονίδα, στερώντας τους από τον λεγόμενο ποιοτικό τουρισμό.

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο yachting προετοιμάζονται για το προσεχές διάστημα, όμως τονίζουν πως δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να εφαρμόσουν, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες και σαφείς οδηγίες για την ασφάλεια των επιβαινόντων.

Οι τιμές φέτος είναι μειωμένες, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ενώ υπάρχουν προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Επίσης αναβλήθηκαν και σημαντικές εκθέσεις που συγκέντρωναν brokers απ' όλον τον κόσμο, όπως αυτή του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου η φετινή σεζόν που αρχίζει με καθυστέρηση θα είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον του yachting, που τα προηγούμενα χρόνια γνώρισε άνθιση, προσέλκυσε χιλιάδες τουρίστες στη χώρα μας και προσέφερε εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.