Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγροτουρισμός και sreet art στην Αρχαία Επίδαυρο

Αγροτουρισμός και street art ανθίζουν στην Αρχαία Επίδαυρο

Η φετινή έκθεση Αγροτουρισμού και οι παράλληλες εκδηλώσεις, εναρμονισμένες με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά και με φρέσκιες ιδέες.

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για 23η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Στόχος είναι η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού προϊόντος και της καινοτομίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πώληση ή την παραγωγή του.

Η γιορτή αυτή της γευσιγνωσίας και της επαφής με τα τοπικά προϊόντα θα πραγματοποιηθεί από 6 Αυγούστου έως και 16 Αυγούστου, καθημερινά στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου από τις 17.00 έως τις 00.00, πλαισιωμένη όπως πάντα από ποικίλες εκδηλώσεις.

Αρχίζει η 17η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

 

Εναρμονισμένοι με τα κυβερνητικά μέτρα λόγω COVID και σεβόμενοι τη δημόσια υγεία, στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν μουσικές βραδιές και προτάσεις γευσιγνωσίας ενώ παράλληλα, με πρόταση της κ. Μαρίνας Γκόντα-Ιστορικού της Τέχνης και του κ. Βαγγέλη Λιούγκα-Εικαστικού, από την Πέμπτη 6 Αυγούστου ως την Κυριακή 9 Αυγούστου θα διεξαχθεί το φεστιβάλ street art που συντονίζεται από τον κ. Σωτήρη Οικονομίδη με ταυτόχρονη Εικαστική Έκθεση από την gallery του κ. Δήμου Παγουλάτου.

Σε έναν ιδανικό τόπο έμπνευσης και δημιουργίας ο επισκέπτης θα έχει τη χαρά να έρθει σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των εικαστικών που αναμφίβολα στις μέρες μας έχει αποκτήσει έναν ξεχωριστό ρόλο.

Σκοπός είναι να προβληθούν εξαίρετες καλλιτεχνικές δημιουργίες και να δοθεί η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό και στα παιδιά να δουν μπροστά τους την μοναδική διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας με το φεστιβάλ street art.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.