Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Αγοράζουν χρόνο οι υποψήφιοι του Ναυπλίου με την υπόθεση δωροληψίας στο Άργος

Συνεχίζουν την τακτική ανακοίνωσης υποψηφίων συμβούλων οι υποψήφιοι δήμαρχοι, χωρίς να παρουσιάζουν θέσεις
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άνευ ουσίας, χωρίς τακτική και χωρίς να αναπτύσσουν θέσεις για ζητήματα της πόλης, λες και φοβούνται να εκφραστούν ή μη έχοντας πολιτικό λόγο, αφήνουν τις μέρες να περνούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Ναυπλίου.

Σε αντίθεση με άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα – όπως στην Αθήνα, που οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι συζήτησαν για την ένταξη των μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες – οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Ναυπλίου, δεν έχουν εκφράσει πολιτικό λόγο.

Μοιάζουν να θέλουν να παρατείνουν το χρόνο με την τακτική που ακολουθούν και μάλλον ανακουφίστηκαν που η τοπική επικαιρότητα έστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα τα φώτα της προς το Άργος με το θέμα της δωροληψίας και την έκταση που πήρε. 

Έτσι, όλες οι προηγούμενες μέρες, πέρασαν στο Ναύπλιο, σαν να μην διανύουμε προεκλογική περίοδο, κανένα ουσιαστικό θέμα δεν θίχθηκε, ενώ το Σαββατοκύριακο, όταν η επικαιρότητα το επέτρεψε, άρχισαν πάλι να ανακοινώνουν ονόματα υποψηφίων συμβούλων….
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org