Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζωοκλοπή από μετανάστες στην δομή της Ερμιονίδας

Το αγόρασαν το πρόβατο δεν το έκλεψαν

Ξεσηκώνονται οι μετανάστες της Ερμιονίδας κατά δημοσιευμάτων

Το μόνο που θα μπορούσε να στηλιτεύσει κανείς στους μετανάστες στον Γαλαξία στην Ερμιονίδα, είναι η κακομεταχείριση του αρνιού και η σφαγή του στον χώρο του Ξενοδοχείου κι όχι σε σφαγείο. Αυτοί ίσως δεν ήξεραν τα όσα προβλέπονται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, χωρίς αυτό βεβαία να απαλύνει την συμπεριφορά τους απέναντι στο ζώο, όμως οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, που πρόβαλαν ένα βίντεο «υποτιθέμενης κλοπής» θα έπρεπε να τσεκάρουν και την άλλη άποψη, να εφαρμόσουν κανόνες δεοντολογίας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του «anagnostis.org» οι μετανάστες είχαν συζητήσει εδώ και μέρες με τον «Οργανισμό» για την πρόθεσή τους να γιορτάσουν το τέλος του Ραμαζανιού -του αντίστοιχου Πάσχα για τους μουσουλμάνους. Οι οδηγίες που τους είχαν δοθεί ήταν να αγοράσουν σφαγμένο αρνί και να μην τον σφάξουν οι ίδιοι, όμως τηρώντας τις παραδόσεις τους, παράκουσαν τις οδηγίες και αγόρασαν δύο ζωντανά αρνιά, κι όχι ένα όπως εμφανίζεται σε βίντεο, το οποία ένας ινδός τσοπάνος τους τα πούλησε και τους τα μετέφερε με αγροτικό ως την δομή και μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που σταθμεύουν εκεί.

Οι ίδιοι οι μετανάστες δηλώνουν πρόθυμοι να οδηγήσουν την αστυνομία στο σπίτι αυτού που τους τα πούλησε.

Αν αποδειχτεί πως τα αρνιά αγοράστηκαν και δεν τα έκλεψαν, οι ευθύνες των μέσων που αναπαρήγαγαν την κλοπή θα είναι σοβαρές αφού έριξαν λάδι στην φωτιά του Ρατσισμού που αυτήν την εποχή «στιγματίζει» την Ερμιονίδα χειρότερα από τον Κορωνοϊό και στην διασύρει σε διεθνές επίπεδο, παίζοντας το παιχνίδι των ακροδεξιών.

Ήδη οι μετανάστες σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία, αν τους επιτραπεί, για τα όσο προσπαθούν κάποιοι να τους κατηγορήσουν και κατά των ΜΜΕ που τα αναπαραγάγουν.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.