Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Διακοπή ρεύματος Κεφαλάρι

Αγώνας δρόμου για να σώσουν ηλικιωμένη στο Κεφαλάρι

Το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για λόγους υγείας σταμάτησε να λειτουργεί λόγω της διακοπής ρεύματος. Σε αναζήτηση γεννήτριας οι άνθρωποι του δήμου και της κοινότητας.

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι άνθρωποι του Δήμου Άργους Μυκηνών και της τοπικής κοινότητας προκειμένου να βοηθήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για λόγους υγείας στο Κεφαλάρι Άργους.

Το μηχάνημα που της είναι απαραίτητο δεν δύναται να λειτουργήσει αυτή την στιγμή λόγω του ότι το χωριό έχει μείνει χωρίς ρεύμα. Έτσι λοιπόν ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος και ο τοπικός σύμβουλος Ανδρέας Σαρρής αμέσως προσέτρεξαν για να βρουν και να φέρουν γεννήτρια, ώστε να σώσουν την άτυχη ηλικιωμένη που βρέθηκε ξαφνικά σε κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση η κινητοποίηση ήταν άμεση και έφερε καρπούς, καθώς η γεννήτρια βρέθηκε και σε σύντομο χρονικό διάστημα στάλθηκε στο σπίτι της γιαγιάς και τέθηκε σε λειτουργία ώστε να δουλέψει το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να την κρατά στη ζωή.

Έσωσαν ηλικιωμένη που κινδύνεψε λόγω της διακοπής ρεύματος στο Κεφαλάρι

Το μεγαλύτερο μέρος του χωριού βυθίστηκε στο σκοτάδι το απόγευμα της Τρίτης όταν δυο νεαρά παιδιά, υπό την επήρεια μέθης έκοψαν ένα δέντρο στο αλσύλιο, το οποίο έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

κομμενο δεντρο

Συνεργεία της ΔΕΗ με τη συνδρομή του Δήμου Άργους Μυκηνών εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τη ζημιά και να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στο χωριό, κάτι που δεν είναι απλή υπόθεση και ίσως να χρειαστούν αρκετές ώρες δουλειάς μέσα στη νύχτα για να επιτευχθεί.

Στο σημείο βρίσκεται και ο πρόεδρος του χωριού Φάνης Γκόφης.

Την είδαν υλοτόμοι και βύθισαν στο σκοτάδι το Κεφαλάρι

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.