Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αφίσα Τρίπολη

Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη

Εκδήλωση και έκθεση ζωγραφικής ενός 13χρονου μαθητή!

Μια ξεχωριστή εκδήλωση και μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής περιμένει όσους βρεθούν απόψε 15 Ιουλίου στην Τρίπολη. Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Αγιοκωνσταντινιωτών Μαντινείας, διοργανώνει την Τετάρτη (15/07/2020) και ώρα 6:30 μ.μ., στο Πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, την εκδήλωση “Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη”.

Αφίσα Τρίπολη

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Μανωλόπουλος Βασίλης του Γεωργίου, ο δεκατριάχρονος μαθητής της Β΄ Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, θα παρουσιάσει την 2η ατομική έκθεση του «Σαv έφηβος πια …. καλλιτεχνώ», με πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει. Επίσης, o Βασίλης έχει ζωγραφίσει σκίτσα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να χρωματίσουν οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

Το Σωματείο Άρτεμις με προπονητή τον κ. Αθανάσιο Μπέλλο, Πανελληνιονίκη στο  Ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και διακριθέντα στο Ομαδικό, ο οποίος θα μας γνωρίσει το άθλημα της Τοξοβολίας και οι επισκέπτες (μικροί και μεγάλοι) θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή μαζί του.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου, θα μας διασκεδάσει με ποδηλατικές δεξιοτεχνίες και θα διοργανώσει παιχνίδια και δοκιμασίες για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης του τοπικού τμήματος Τρίπολης, με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Παπαθανασόπουλο και την ομάδα του, θα πραγματοποιήσουν δράσεις απασχολώντας μας δημιουργικά.

Το Γυμναστήριο Star Fitness Ίριδα θα κλείσει τη βραδιά παρουσιάζοντας μας χορογραφίες.
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.