Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Δημοτικό Σχολείο Μύλων

Αγιασμός χωρίς δασκάλους

Χωρίς μαθήματα τα παιδιά των Μύλων μέχρι νεοτέρας

Αναστάτωση επικρατεί στην Αργολίδα με την Υποβάθμιση και το κλείσιμο σχολείων λόγω οικονομικής κρίσης.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου – Άργους Μυκηνών εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της για την κατάργηση του 3θέσιου δημοτικού σχολείου των Μύλων και την συγχώνευση του με το σχολείο του Κιβερίου. 

Την Δευτέρα η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο και με βουλευτική παρουσία του Γιάννη Ανδριανού πραγματοποίησε Αγιασμό στο σχολείο αφού πρώτα έκοψε το λουκέτο που το κρατούσε κλειστό. 

Μαθητές και γονείς παρέστησαν στον Αγιασμό, αλλά φυσικά έλειπαν οι δάσκαλοι. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μύλων οι μαθητές θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο ακόμα και χωρίς εκπαιδευτικούς συνοδευόμενα από τους γονείς τους, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την στάση του υπουργείου, μέχρι να υπάρξει αναστολή της απόφασης!

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το αίτημα των κατοίκων των Μύλων, θα πρέπει οι γονείς να επανεξετάσουν το θέμα της «αποχής» των παιδιών τους από τα μαθήματα και να μην τα χρησιμοποιούν για την επίτευξη των στόχων τους, όσο δίκιο κι αν έχουν.

Περισσότερα στον Έντυπο Αναγνώστη της Πέμπτης.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.