Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιο Νηπιαγωγείο στο Ναύπλιο επιλέχθηκε για πιλοτική διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας

Αγγλομαθείς μπόμπιρες στο Ναύπλιο

Ποιά νηπιαγωγεία της Πελοποννήσου επιλέχθηκαν να διδάξουν Αγγλικά στους μαθητές τους.

Πριν καλά καλά μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν θα αρχίσουν να μιλάνε Αγγλικά. Σύμφωνα με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων έξι Νηπιαγωγεία της Πελοποννήσου επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν στην πιλοτική εισαγωγή δραστηριοτήτων στην αγγλική γλώσσα, «Δραστηριότητες στην αγγλική γλώσσα στο νηπιαγωγείο».

Στους πίνακες που δόθηκαν στην δημοσιότητα αναφέρονται αναλυτικά τα 58 νηπιαγωγεία της χώρας που θα επιχειρήσουν να διδάξουν Αγγλικά στους μικρούς μπόμπιρες.

Στην Πελοπόννησο αυτό θα συμβεί στο 1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου στην Αργολίδα, στο 1ο Νηπιαγωγείο Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στο 3ο Νηπιαγωγείο Παραλίας στην Αχαΐα, στο Νηπιαγωγείο της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, στο Νηπιαγωγείο Λεχαίου στην Κορινθία και στο Νηπιαγωγείο Κορυφασίου στην Μεσσηνία.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και το ολοήμερο Νηπιαγωγείο Γαλατά στην Τροιζηνία, που μόνο γεωγραφικά ανήκει στην Πελοπόννησο, αλλά διοικητικά είναι στην Αττική.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.