Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άδωνις Γεωργιάδης για Τατούλη από Καλαμάτα

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραταθεί

Ο Υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι τα μέτρα θα παραταθούν και μετά τις 6 Απριλίου

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα 28 Μαρτίου σε δηλώσεις του: «Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου και έκανε τη σημαντική αποκάλυψη για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι’ αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.