home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αδιανόητο! Στο έλεος των βανδάλων κλειστά μαγαζιά στο Ναύπλιο

Καταστροφές σε μαγαζί στο Ναύπλιο

Σα να μην έφθανε το παρατεταμένο lockdown που κρατάει κλειστές τις επιχειρήσεις στην εστίαση για πάνω από δύο μήνες, υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου και προκαλούν αδιανόητες καταστροφές σε μαγαζιά που δεν δουλεύουν.

Κάποιοι νεαροί ταραξίες φαίνεται πως βρήκαν πρόσφορο έδαφος στο Ναύπλιο και προκάλεσαν φθορές σε κεντρική καφετέρια της Παλιάς Πόλης, κοντά στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ και πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι» Σπύρος Αφίφης έμεινε άναυδος με αυτά που είδε ερχόμενος στην επιχείρησή του και με ανάρτησή του στα social media δείχνει τις ζημιές που του προκάλεσαν άγνωστοι, προτρέποντας παράλληλα τους συναδέλφούς του να προσέχουν τα μαγαζιά τους από τους βανδάλους.

Καταστροφές σε μαγαζιά στο Ναύπλιο

 

Δεν θέλει πολύ μυαλό για να σκεφτεί κάποιος ότι το να βανδαλίζει κλειστές επιχειρήσεις, εκτός από οικονομική ασφυξία στους ιδιοκτήτες τους, μπορεί να έχει αλυσιδωτές αρνητικές συνέπειες για τους ίδιους, τους φίλους και τις οικογένειές τους, καθώς η οικονομία της πόλης, έτσι όπως είναι δομημένη τα τελευταία χρόνια, εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τον τουρισμό που προσφέρει και τις περισσότερες θέσεις εργασίας στους νέους της περιοχής.

Δηλαδή λίγο πολύ, μεθώντας και βλάπτοντας τους άλλους, ακόμα και αν γλιτώσουν από την τσιμπίδα του νόμου, είναι σα να βλάπτουν τον ίδιο τους τον εαυτό, αν βέβαια οι πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες έχουν τον απαιτούμενο νου για να το αντιληφθούν.

Καταστροφές σε μαγαζιά στο Ναύπλιο

 

Καταστροφές σε μαγαζιά στο Ναύπλιο

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis