Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αδελφοποιημένες πόλεις

Αδελφοποιημένες πόλεις

Κοντεύουν 4 δεκαετίες αδελφοποίησης του Ναυπλίου με το Οttobrun.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 11 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία ημέρα σήμερα στην 7η Ελληνογερμανική Συνέλευση και στα πλαίσια αυτής η συνάντηση αδελφοποιημένων πόλεων, όπως αυτή του Ναυπλίου με το Οttobrun. 

Παρουσίαση πρακτικών σε διάφορα θέματα και συζητήσεις για συγκεκριμένα προβλήματα ώστε και οι δύο πλευρές να μπορέσουν να συμβάλλουν στην επίλυσης τους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Thomas Loderer μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά: "Φυσικά σήμερα ήταν μια ευκαιρία ακόμα για συζήτηση με το φίλο και συνάδελφο δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης.

Αδελφοποιημένες πόλεις

Πολλά από τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν εμάς, στη Γερμανία τα έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες αλλά το νομικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο προγραμματισμός των επαφών των δύο δήμων για το 2018 αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί την επόμενη χρονιά ολοκληρώνονται 4 δεκαετίες αδελφοποίησης. 

Τέθηκαν σήμερα νέοι στόχοι για επίτευξη μέσα από αυτή την αδελφοποίηση , οι οποίοι είναι σίγουρο ότι μας έδωσαν δουλειά , αλλά και ελπίδα συγχρόνως για εξέλιξη και πρόοδο σε πολλούς τομείς του δήμου μας.

Είναι πολύ ευχάριστο να ακούς κάθε ομιλητή σε κάθε παρουσίαση ή εισήγηση να ευχαριστεί το Δήμο Ναυπλιέων και το Ναύπλιο για τη διοργάνωση του 2016 και να νοσταλγούν όλοι εκείνες τις ημέρες.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2