Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Άδειασε σε μια νύχτα το στρατόπεδο του ΚΕΜΧ (Pics)

Ψίθυροι πως θα γίνει χώρος στέγασης προσφύγων στο Ναύπλιο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 17 Σεπ. 2019
2σχόλια

Μέσα σε μια νύχτα άδειασε όλο το ΚΕΜΧ. Σήμερα το πρωί φορτηγά του στρατού φόρτωναν και τα τελευταία πράγματα που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα. Ήδη ο χώρος είναι πλέον παντελώς άδειος αφού από χτες δεν υπάρχει κανένας φαντάρος και την νύχτα ούτε ακούστηκε σιωπητήριο, ούτε άναψαν οι προβολείς.

KEMX

Η απομάκρυνση του ΚΕΜΧ από το Ναύπλιο ήταν ούτως ή άλλως αναμενόμενη, αφου δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν στρατόπεδα μέσα στις πόλεις και η άποψη που επικρατεί είναι πως θα πρέπει να μεταφερθούν στην παραμεθόριο.

Επιβεβαιώνεται ο anagnostis για το ΚΕΜΧ - Τί θα γίνει το στρατόπεδο

Το θέμα είναι πλέον πως αξιοποιείται αυτός ο τεράστιο χώρος. Ο Δήμος και οι δημότες τον επιθυμούν ως χώρο πρασίνου και αθλοπαιδιών.

ΝΑΤΟ και Περιφέρεια "μνηστήρες" για το στρατόπεδο Ναυπλίου

Η εταιρία που «αξιοποιεί» τα στρατιωτικά ακίνητα, τον βλέπει σαν φιλέτο για την κατασκευή κατοικιών και η κυβέρνηση, έστω και προσωρινά, σαν χώρο στέγασης προσφύγων.

KEMX

Ακόμα κι αν συμβεί το τελευταίο, φήμες λένε πως θα στεγαστούν 1400 πρόσφυγες, το Ναύπλιο και η ναυπλιακή αγορά θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος, αφού οι ανάγκες των χώρων στέγασης καλύπτονται από τις τοπικές αγορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για κλείσιμο του στρατοπέδου με τη μορφή που λειτουργεί σήμερα είναι ειλημμένη, με τον Ιανουάριο να είναι ο μήνας - κλειδί, ενώ ήδη μελετάται ποιά θα είναι η επόμενη μέρα...

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

Σχόλια

Ένας απλός ανα… (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 17/09/2019 - 12:15

Μόλις έρθουν οι λαθροπιθηκοι και αρχίσουν της εξεργεσης εντος στρατοπέδου ελάτε να μου πείτε πως θα βγείτε κερδισμένοι εκεί στο Ναύπλιο... Καταργείται τον στρατό σιγά σιγά..

ΕΓΩ (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 17/09/2019 - 13:39

fake news ... όπως πάντα, και το site το δημοσιεύει χωρίς έλεγχο. Εκτεθήκατε

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.