Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
87.900 ευρώ στον Δήμο Κορινθίων επειδή φιλοξενεί μετανάστες

87.900 ευρώ στον Δήμο Κορινθίων επειδή φιλοξενεί μετανάστες

Αυτά είναι τα ανταποδοτικά τέλη στους δήμους που λειτουργούν δομές φιλοξενίας.

Υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται τα ανταποδοτικά τέλη που θα διατεθούν στους δήμους, στα όρια των οποίων λειτουργούσαν δομές φιλοξενίας το 2019, υπέγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Συγκεκριμένα, με την υπουργική απόφαση εκταμιεύεται άμεσα το ποσό των 9.491.400 ευρώ για το 2019, που προκύπτει από τη χορήγηση 150 ευρώ ανά έτος ανά διαμένοντα στις μονάδες φιλοξενίας.

Πρόκειται για συνέχεια της τροπολογίας που ψηφίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου και η οποία προβλέπει την ανά τρίμηνο καταβολή των ανταποδοτικών τελών για την περίοδο μετά την 1η Ιανουαρίου 2020.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης υπέγραψε απόφαση, με την οποία ορίζονται οι διαδικασίες για τη δέσμευση των εκτάσεων, όπου και θα ανεγερθούν οι νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές.

Αυτά είναι τα ανταποδοτικά τέλη στους δήμους όπου λειτουργούν δομές φιλοξενίας

Αυτά είναι τα ανταποδοτικά τέλη στους δήμους όπου λειτουργούν δομές φιλοξενίας

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.