Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
European Youth Event

8.000 νέοι συζητούν για το μέλλον της Ευρώπης

Κανένας νέος από την Αργολίδα στο Στρασβούργο !

269 Έλληνες και 179 Κύπριοι νέοι θα συμμετάσχουν φέτος στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία, που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο από την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 10.00πμ  έως το Σάββατο 2 Ιουνίου.
Δυστυχώς από τη λίστα των συμμετεχόντων, απουσιάζει η Αργολίδα.

Στην τρίτη έκδοση της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία («European Youth Event - EYE2018»), 8000 και πλέον νέοι - αριθμός ρεκόρ - θα συμμετάσχουν σε 400 δραστηριότητες, συζητήσεις, παραστάσεις και εργαστήρια.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε πέντε θέματα: Νέοι και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, μαζί και χώρια, ασφάλεια και κίνδυνος, τοπικά και παγκόσμια.
Το «EYE» είναι μια διεθνής εκδήλωση για τους νέους (16-30 ετών). Οι περισσότερες δραστηριότητες σχεδιάζονται και προετοιμάζονται από τους 130 συμμετέχοντες οργανισμούς νέων, συμπεριλαμβανομένου του «YO! Fest» μπροστά στο Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΕΚ, Αντόνιο Ταγιάνι, θα κηρύξει την έναρξη της ολομέλειας του «EYE» την Παρασκευή στις 11.00πμ (ώρα Ελλάδος), μαζί με περίπου 50 ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε εργαστήρια και συζητήσεις. Άλλες διάσημες πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Valéry Giscard d'Estaing, η Ευρωπαία Επίτροπος Κοινωνικών Υποθέσεων, Marianne Thyssen και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάννης Βαρουφάκης, θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις με την επόμενη γενιά των ευρωπαίων παραγόντων λήψης αποφάσεων. Νικητές του βραβείου Ζαχάρωφ, όπως ο Δρ. Denis Mukwege και η Lamiya Aji Bashar, θα είναι κεντρικοί ομιλητές σε συζητήσεις.

Τα αποτελέσματα των εργασιών του «EYE» θα συμπεριληφθούν σε έκθεση με τις καλύτερες ιδέες που θα παρουσιαστεί σε ειδικές ακροάσεις για τη νεολαία σε κοινοβουλευτικές επιτροπές του ΕΚ το φθινόπωρο.
 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.