Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορωνοϊός Ναύπλιο Πανναυπλιακός θετικά κρούσματα

8 θετικά κρούσματα κορωνοιού: Τρία στο Ναύπλιο, ένα σε περιοχή Άργους και τέσσερα στον Πόρο

Ιχνηλατήσεις και στις επαφές των τριών παιχτών του Πανναυπλιακού και ενός φίλου τους που βρέθηκαν θετικοί. Αναμένονται αρκετά ακόμα αποτελέσματα από τα δείγματα που λήφθησαν στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, μετά την εμφάνιση του αρχικού πρώτου κρούσματος σε παίχτη της ποδοσφαιρικής ομάδας

Οκτώ ακόμα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν από τα δείγματα που ελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα στα νοσοκομεία του Ναυπλίου και του Άργους. Αναμένονται και άλλα αποτελέσματα, ενώ συνεχίζονται και οι ιχνηλατήσεις.

Πρόκειται για τρία θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα από την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναυπλιακού από την περιοχή του Ναυπλίου, ένα θετικό κρούσμα φιλικού τους προσώπου που διαμένει στην περιοχή του δήμου Άργους και για τέσσερα ακόμα κρούσματα που προέρχονται από τον Πόρο και δεν σχετίζονται με τον Πανναυπλιακό.

Και σε αυτή την περίπτωση θα ακολουθηθεί νέα διαδικασία ιχνηλάτησης επαφών προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος άλλος με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή οι θετικοί φορείς, έχει μολυνθεί από τον ιό.

Εντωμεταξύ, το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κωστούρος πήρε την πρωτοβουλία να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ για τον Αύγουστο.

Την ίδια ώρα ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες της πόλης, ο σύλλογος των οποίων απευθύνει έκκληση να τηρούνται με συνέπεια και ευλάβεια τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Συνολικά μέχρι χθες είχαν εξεταστεί 250 δείγματα που ελήφθησαν σε Ναύπλιο και Άργος, τα οποία αφορούν επαφές του θετικού κρούσματος κορωνοϊού που έγινε γνωστό προχθές και αφορά μέλος της ομάδας του Πανναυπλιακού.

Συγκεκριμένα προχθές ελήφθησαν περίπου 150 δείγματα από τα οποία τα πρώτα 49 βγήκαν αρνητικά. Την Δευτέρα πάρθηκαν άλλα 100 δείγματα και έγιναν τα σχετικά τεστ.

Την ίδια στιγμή ο ΔΟΠΠΑΤ έκλεισε ΔΑΚ Ναυπλίου και αποδυτήρια γηπέδων μέχρι νεωτέρας, ενώ και η ομάδα του Πανναυπλιακού έχει αναστείλει τις προπονήσεις

Με νέα ανακοίνωσή του ο Πανναυπλιακός επιβεβαιώνει τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από τα τεστ που έγιναν στην ομάδα και ενημερώνει πως τα υπόλοιπα τεστ βγήκαν αρνητικά. Θετικός βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Ταχτσίδης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω facebook.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.