Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κυρώσεις για το πόθεν έσχες

6 μήνες φυλάκιση για τους ξεχασιάρηδες του "Πόθεν Έσχες"!

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου η προθεσμία για την καταχώρηση "Πόθεν Έσχες" των υποχρέων
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με σοβαρές κυρώσεις απειλούνται όσοι υπόχρεοι δεν υποβάλλουν δηλώσεις "Πόθεν Έσχες" 2020 (ελεγχόμενη περίοδος 01.01.2019 έως 31.12.2019). Θυμίζουμε ότι το θέμα αφορά όλους τους Φορείς στους οποίους υπάγονται πρόσωπα που υποβάλλουν “Πόθεν Έσχες”, δηλαδή αφορά και Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική καταχώριση των δεδομένων της κατάστασης των υπόχρεων υποβολής ετήσιου “Πόθεν Έσχες”2020 είναι η 29η Φεβρουαρίου 2020 και μετά από αυτήν τροποποιήσεις ή/και προσθήκες στα δεδομένα της ηλεκτρονικής κατάστασης υπόχρεων δεν θα επιτρέπονται. 

Επιπλέον, τυχόν παράλειψη του κατά περίπτωση αρμόδιου και υπεύθυνου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά τα ως άνω στοιχεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών!

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρισης των δεδομένων της κατάστασης υπόχρεων ακολουθεί χρονικά τη σύνταξη αυτής και αποσκοπεί στην ηλεκτρονική ειδοποίηση του οργάνου ελέγχου, στην παρακολούθηση της εκπλήρωσης της σχετικής υποχρέωσης, καθώς και στην ηλεκτρονική υπενθύμιση του υπόχρεου σχετικά με την υποχρέωση υποβολής ετήσιου “Πόθεν Έσχες”, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την κατάσταση που πρέπει να συντάσσεται και να υπογράφεται από όποιον ασκεί νομίμως την αρμοδιότητα.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.