Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας Φοίνιξ

6 μετάλλια για 9 τοξοβόλους από την Αργολίδα

Σάρωσε στα Βριλήσσια ο Φοίνικας

Αν και καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες, ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας Φοίνιξ, συνεχίζει να κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο άθλημα της Τοξοβολίας, σαρώνοντας εντυπώσεις, και μετάλλια, για άλλη μία φορά στη σειρά, και θέτοντας τα standards στην ανάπτυξη του αθλήματος πανελληνίως.

Με εννέα συμμετοχές, και κατακτώντας έξι μετάλλια και καλά πλασαρίσματα (είχε 7 συμμετοχές και 5 μετάλλια στον αγώνα της 18ης Ιουνίου), γύρισε με πολλά χαμόγελα από έναν ακόμα πανελλήνιας εμβέλειας αγώνα, που διοργάνωσε εξαιρετικά και με επιτυχία, και σε έναν υπέροχο τοξοβολικά χώρο, ο Αθλητικός Όμιλος «Φαέθων» Βριλησσίων.

Στην κατηγορία Κορασίδων, η Τσολάκου Αν. από το Ναύπλιο, αν και ασθενής όλη την εβδομάδα, κατέλαβε την 2η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση των 30μ, με την Δαμιανίδου Ολ. από το Τολό, αν και παγκορασίδα, να καταλαμβάνει στην κατηγορία αυτή την 3η θέση, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ και εξαιρετική εμφάνιση για την ηλικία της και τον χρόνο ενασχόλησής της με το άθλημα (2ος μόνον αγώνας της), αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το αθλητικό της μέλλον.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’, ο Γεραλόπουλος Δ. από το Ναύπλιο, με νέο υψηλό ατομικό ρεκόρ, κατέλαβε την 3η θέση.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων, ο ΦΟΙΝΙΞ έκανε το hat-trick, με τις: Κοντοσταθάκου Στ. από το Ναύπλιο, “χρυσή” με νέο ατομικό ρεκόρ, Ρετάλη Έ. από το Ναύπλιο “αργυρή” με νέο ατομικό ρεκόρ (μάλιστα οι δυό τους, είχαν τον δικό τους “αγώνα”, ο οποίος κρίθηκε με διαφορά μόλις 2 πόντων στους 720), και Λαπίνσκι Λ. από το Ναύπλιο “χάλκινη” (η οποία ολοκλήρωσε όλο τον δεύτερο Γύρο τραυματισμένη και μετά την παροχή Α’ Βοηθειών από τον γιατρό του αγώνα στο διάλειμμα ανάμεσα στους Γύρους).

Στην κατηγορία Εφήβων, ο Αδάμης Γιώργος από το Άστρος κατέλαβε την 4η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ, και στην κατηγορία Γυναικών, η Τσολαρίδου Ε. από το Τολό κατέλαβε την 7η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ.

Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Πανουσάκης Σ. από το Ναύπλιο κατέλαβε την 7η θέση, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.