Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
5ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα

5ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα και παράλληλοι αγώνες στο Περιστέρι

Ο Α.Π.Σ Καλλισθένης και φέτος στις επάλξεις.

Ο Α.Π.Σ Καλλισθένης διοργανώνει τον 5ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και τους παράλληλους αγώνες 10, 5 και 1χλμ παιδικός αγώνας “Τριαντάφυλλος”, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου (9:00 π.μ.), στο Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας λαϊκού-μαζικού αθλητισμού – υπεραποστασεων, με την υποστήριξη του Δήμου Ευρώτα, του Πολιτιστικού συλλόγου Περιστερίου, της Τοπικής κοινότητας Περιστερίου, του ΝΠΠΔ Ευρώτα και του γυμναστηρίου Fitness body!

5ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα

«Ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα αποτελεί πλέον μια διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο Ευρώτα. Παράλληλα με την προαγωγή του αθλητισμού και του εθελοντισμού προβάλλονται ο τόπος μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εκφράζοντας την Δημοτική Αρχή θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται για την υλοποίηση του 5ου Ημιμαραθώνιου Ευρώτα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρομείς» επισήμανε ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Α.Π.Σ. Καλλισθένης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.